Waarom beka/solak?

Bij ons staat de klant altijd voorop. We denken met u mee en spelen in op uw wensen en behoeftes, om van daaruit tot een constructieve oplossing te komen. We werken slim, snel, flexibel, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Vraagt uw situatie om een eenvoudige of complexe oplossing? Heeft u een groot of wat kleiner budget? We houden altijd het hele plaatje voor ogen en denken met u mee of een andere, voordeligere oplossing mogelijk is.

Van vloer tot plafond…
altijd hoogstaand maatwerk

Beka is een klein, hecht team van gespecialiseerde medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring. We werken het complete traject met u samen, van begroting en ontwerp tot aan constructie en oplevering. In afstemming op uw bouwvraag en -locatie, bieden we veilig, creatief en economisch maatwerk. We werken schoon, precies en altijd met perfecte haakse hoeken. Dankzij onze uitstekende contacten en korte lijntjes, zowel binnen het team als met onze leveranciers, kunnen we snel schakelen en kwalitatief hoogstaand werk leveren. Uiteraard voldoen al onze constructies aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Naast onze technische oplossingen en creatief maatwerk, onderscheiden we ons door scherpe prijzen, snelle leveringen en betrokken, persoonlijke begeleiding.

Van complexe vragen naar veilige oplossingen

We gaan aan de slag met de door u aangeleverde bouwtekeningen, of komen het werk op locatie zelf bij u inmeten. Na de begroting en ontwerpfase worden de materialen besteld en bereiden we zoveel mogelijk werkzaamheden voor, zodat we ter plaatse snel kunnen werken. Afhankelijk van uw wensen gebruiken we het strut montagesysteem in verzinkte uitvoering of in gemenied staal, bijvoorbeeld hoeklijn van 50x50x5 mm. Op het profiel wordt vervolgens neopreenband aangebracht, dat trillingen dempt. Daarbovenop wordt de vloer gelegd. In de utiliteitsbouw zijn dit veelal verzinkte roosters, in de binnenvaart gebruiken we aluminium of stalen traanplaten en in de zeevaart stalen traanplaten. Het geheel wordt aan elkaar gekoppeld met brackets, bouten en moeren. Deze werkwijze maakt de constructie uitermate toegankelijk voor aanpassingen of als er later nog werk onder de vloer of in de schacht gedaan moet worden. Hoeklijnconstructies worden uiteraard gelast. Als u met Beka in zee gaat, ook op het droge, krijgt u gegarandeerd secuur én schoon werk. We laten de werkvloer netjes afgewerkt en opgeruimd achter, evenals de bouwlocatie zelf.